alma-kundal

"Το υπέροχο ταξίδι της Άλμα"

 

Μουσικό παραμύθι για παιδιά και ενήλικες

Το υπέροχο ταξίδι της Άλμα, είναι μια εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες. Η ιστορία βασίζεται στο παραμύθι της Λαλίτα Μαρκοπούλου και η μουσική της παράστασης αποτελεί πρωτότυπη δημιουργία του συνθέτη Dmitry Orlov και της τραγουδίστριας Σάννυ Λεβή.

Παρακολουθώντας την παράσταση , οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν συνδυασμό ζωντανής μουσικής (τραγούδι, πιάνο, όμποε, κιθάρα), αφήγησης και προβολής διαφανειών.

Μέσα από μία ιστορία εκτυλισσόμενη στον Βοτανικό Κήπο της Κοπεγχάγης, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν με τους ήρωες, ένα σοφό και αξιαγάπητο σαλιγκάρι που το λένε Κούνταλ και μια πανέξυπνη και ζωηρή πεταλουδίτσα που τη λένε Άλμα, ένα συναρπαστικό ταξίδι σε διαφορετικά μέρη της γης.

Περίληψη του Παραμυθιού


Σύντομα βιογραφικά των συντελεστών της παράστασης

 

Dmitry Orlov

Ο Dmitry Orlov σπούδασε σύνθεση και ενορχήστρωση στο μουσικό πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Παίζει βιολί, βιόλα, πιάνο και ινδικό αρμόνιο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως διευθυντής σε μουσικό σχολείο στην Αγία Πετρούπολη, αποκτώντας σημαντική πείρα πάνω στη διδασκαλία και τη μουσική ερμηνεία. Έχει γράψει έργα για παιδιά και ορχηστρικά σύνολα, μουσική για το θέατρο και τραγούδια. Έχει ασχοληθεί με την οργάνωση φεστιβάλ μουσικής για χορωδίες και μουσικά σχήματα.

 

 

Σάννυ Λεβή

Η Σάννυ Λεβή σπούδασε κλασσικό τραγούδι στο Guildhall School of Music and Drama και στη Μουσική Ακαδημία της Βιέννης. Έκτοτε εργάζεται ως σολίστ και παράλληλα διδάσκει τραγούδι και μουσική ερμηνεία. Είναι ιδρύτρια του Music Garden, ενός πρωτοποριακού μουσικού εργαστηρίου για παιδιά και ενήλικες (www.musicgarden.gr) και εργάζεται εκεί ως καθηγήτρια και μουσικοθεραπεύτρια. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μουσικοθεραπεία στο Roehampton University of Surrey, με εξειδίκευση στη μουσική ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων.

 

 

 

Mislav Režić


Ο Mislav Režić γεννήθηκε στο Σπλιτ, στη Κροατία. Σπούδασε στην Ακαδημία Τεχνών στο Σπλιτ, στο Βασιλικό Κονσερβατουάρ στη Χάγη και στο μουσικό σχολείο στο Μάαστριχτ. Κάνει καριέρα ως σολίστ και μέλος διαφόρων συνόλων μουσικής δωματίου. Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες στη Ευρώπη, σε πόλεις όπως το Άμστερνταμ, την Αθήνα, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, την Κοπεγχάγη ,τη Ρώμη , το Ζάγκρεμπ κτλ. Αυτή τη περίοδο κατοικεί στην Αθήνα και διδάσκει κιθάρα στο Catherine's British Embassy School.

 

http://www.mislavrezic.com/


 

 

 

Marianna Zaleski

 

Αμερικανίδα στην καταγωγή, Ελληνίδα στην καρδιά, η Μαριάννα μένει στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια και παίζει όμποε. Ταξίδεψε στην Ινδία και μελέτησε ινδική κλασική μουσική μέσα από το πνευστό μουσικό όργανο σενάι. Συνδυάζει το ηχόχρωμα του όμποε με τις ινδικές μελωδίες και μας φέρνει σε επαφή με το βάθος του εαυτού μας. Επίσης, ζωγραφίζει εξπρεσιονιστικά μεταμορφώνοντας τους ήχους της μουσικής της σε χρώματα. Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε πολλές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

 


 

Θεοδώρα Τζανετάκη

 

Αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης. Στην συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές και εκπόνησε Διδακτορική διατριβή στο τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. και θέμα «Η αναβίωση του πυθαγορισμού στην φιλοσοφία του Απολλώνιου Τυανέα». Ως καλλιτέχνης εκφράζεται με τη σύνθεση μουσικής, τη συγγραφή ποίησης και τη ζωγραφική. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σπούδασε σύνθεση, ανώτερα θεωρητικά της μουσικής, πιάνο και τραγούδι. Αυτήν την περίοδο εργάζεται ως καθηγήτρια θεωρητικών στη Μουσική Σχολή Νέας Σμύρνης ''Ορφέας''.