καθηγητές μουσικής

Καθηγητές

Σάννυ Λεβή

Η Σάννυ Λεβή σπούδασε κλασσικό τραγούδι στο Guildhall School of Music and Drama στο Λονδίνο και στη Μουσική Ακαδημία της Βιέννης. Έκτοτε εργάζεται ως σολίστ στην Ευρώπη τραγουδώντας σε όπερες και σε μιούζικαλ. Από το 2014 συνεργάζεται με το TEV (Theatre of Eternal Values).Παράλληλα διδάσκει τραγούδι και μουσική ερμηνεία.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του άλμπουμ "Symphonic Blake", το οποίο περιλαμβάνει  συμφωνικά τραγούδια  για σοπράνο και βαρύτονο βασισμένα στα ποιήματα του W. Blake και στη μουσική του συνθέτη Dmitry Orlov. Παράλληλα ηχογράφησε  τη μουσική για τη παιδική παράσταση ' Το υπέροχο ταξίδι της Άλμα'.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μουσικοθεραπεία στο Roehampton University of Surrey, έχοντας εξειδικευτεί πάνω στη μουσική ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων. Έχει εργαστεί σε ειδικά σχολεία και σε κέντρα ημέρας στο Λονδίνο. Στην Αθήνα έχει συνεργαστεί με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και με ιδιωτικά κέντρα ειδικής αγωγής. Δημιούργησε το τμήμα μουσικοθεραπείας στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Μητέρα και το πρωτοποριακό μουσικό εργαστήρι Music Garden.

Dmitry Orlov

Ο Dmitry Orlov σπούδασε σύνθεση και ενορχήστρωση στο μουσικό πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Παίζει βιολί, βιόλα, πιάνο και ινδικό αρμόνιο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως διευθυντής σε μουσικό σχολείο στην Αγία Πετρούπολη, αποκτώντας σημαντική πείρα πάνω στη διδασκαλία και τη μουσική ερμηνεία. Έχει γράψει έργα για παιδιά και ορχηστρικά σύνολα, μουσική για το θέατρο, κινηματογράφο και τραγούδια. Έχει ασχοληθεί με την οργάνωση φεστιβάλ μουσικής για χορωδίες και μουσικά σχήματα. Προώθησε την οργάνωση και δημιουργία διαγωνισμών για νέους μουσικούς και ίδρυσε τη σχολή παραδοσιακού ρωσικού τραγουδιού, η οποία συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι σήμερα.

 

Διδάσκει σύνθεση, ενορχήστρωση, και βιόλα. Πολλοί μαθητές του συνέχισαν με επιτυχία τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο έχοντας λάβει πολλαπλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς.

 

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση των συμφωνικών τραγουδιών για βαρύτονο και σοπράνο βασισμένα στη ποίηση του William Blake και τη μουσική για τη παιδική παράσταση ' Το υπέροχο ταξίδι της Άλμα'. Είναι επίσημος συνθέτης και συνεργάτης του TEV (Theatre of Eternal Values), το οποίο πρόσφατα παρουσίασε τις ορχηστρικές του συνθέσεις στο Teatro di Milano και στο Castello di Sforzesco .